2013. július 8., hétfő

Liebster Blog Award part 2

Mint utóbb kiderült, Orsi tőlem kapott először kedvenc Blog díjat, ezért nem maradhat el a jól megérdemelt, kompromittáló kérdés áradat! ;)
Csapjunk is a zabkásába.

My Questions to Live in Style:

1. Mit válaszoltál mikor életedben először tették fel neked a mi leszel, ha nagy leszel kérdést, és mit felelsz rá most?
2. Van-e olyan könyv, amit egynél többször olvastál el, így joggal mondhatjuk rá, hogy a kedvenc történeteddé nőtte ki magát?
3. Ha lehetne három kívánságod, mi lenne az?
4. Van-e olyan megtörtént momentum, melyet lelkes csatakiáltással törölnél ki életedből, annak ellenére, hogy hozzájárult jelenlegi személyiségedhez és értékrendedhez?

5. Hány helyre szeretnél feltétlenül ellátogatni még családalapítás előtt?

6. És hány határozottan őrült vállalkozás szerepel a bakancslistádon, szintén letelepedés előtt? 
7. Van-e olyan, akár a szüleidtől átvett tulajdonságod, melyet úgy érzel, kezelned kell?
8. Ha kizárólag egy együttest hallgathatnál egész életedben, melyik lenne az?
9. Melyik Hollywoodi szívtipróhoz mennél hozzá zokszó nélkül?
10. Melyik korba mennél vissza, ha tehetnéd, és ezzel egyidejűleg a kor melyik meghatározó személyiségének bőrébe bújnál, akár csak egy kis időre is? 
11. Mit ennél most, ebben a szent pillanatban a legszívesebben?

A kérdésekre adott válaszok megérkeztéig pedig jöjjön egy lassan egy hónapja készült, már majdhogynem a feledés homályába merülő, outfit post.





Mivel az értelmes fej vágást úgy látszik tanulni kell, a tudomány elsajátítása még csak folyamatban van. A problémával való szembesülésemre adott reakció pedig a következő fotón figyelhető meg:


Külön köszönet jár közreműködéséért a képeken szereplő csőnek, töretlenül dekoratív megjelenésével emeli a fotók minőségét.

Kantáros nadrág és crop top – Stradivarius
Ing – Pull and Bear
Cipő – Ázsia
Love you all,

Merci